Teràpia Individual

Les sessions de teràpia individual estan centrades a ensenyar al pacient a reconèixer aquells pensaments que provoquen el trastorn, per poder canviar-los mitjançant tècniques cognitives, com la RET, per altres més sans i adaptatius i així recuperar l’equilibri i el benestar emocional.

A part de la reestructuració cognitiva, treballem també amb tècniques de relaxació, tècnica d’estimulació bilateral, tècniques emocionals, exercicis conductuals i tasques per a casa.

Tipus de Teràpies Individuals

Addiccions

Consumeixes freqüentment una substància o varies? Has canviat certs hàbits com a conseqüència de la substància? Probablement pateixes d’addicció.

Saber més

Problemes d’autocontrol

Els problemes d’autocontrol es poden presentar de diferents formes i amb diferents conseqüències. Hi ha tres formes en les quals els problemes d’autocontrol es veuen reflectits.

Saber més

Problemes de l’estrès

L’aparició de l’estrès provoca símptomes emocionals per un factor estressants identificables i normalment apareix després dels 3 mesos següents a la presència d’aquest factor.

Saber més

Problemes d’estat d’ànim

Pèrdua d’interès per tot el que t’envolta o per tot el que fas? Probablement pateixis problemes d’estat d’ànim. La depressió i la distimia són un dels principals símptomes…

Saber més

Problemes de somni

Tens insomni o hipersomnia? Possiblement pateixis de problemes de somni. La forma de superar els problemes de somni és aprenent a pensar de forma racional i a gestionar les emocions.

Saber més

Problemes de personalitat

El trastorn de personalitat engloba diferents tipus de trastorn. Algun d’ells poden són ser paranoic, esquizoide, esquizotípic, antisocial…

Saber més

Problemes psicosomàtics

Problemes de dolor? Hipocondria? Somatització? Aquestes tres malalties són degudes als problemes psicosomàtics.

Saber més

Trastorns obsessius-compulsius

Les persones que pateixen de trastorns obsessius-compulsius, TOC, tenen pensaments repetits i angoixants denominats obsessions.

Saber més

Problemes d'ansietat

L’ansietat es pot presentar en diferents formes: crisi d’angoixa, atacs de pànic, fòbies, agorafòbies o fòbia social, obsessions.

Saber més

Quan anar a una Teràpia Individual?

Si et trobes enfrontant emocions persistentment negatives, ansietat, dificultats en les teves relacions, estàs travessant grans canvis a la teva vida, bregant amb problemes d’autoestima, o buscant superar traumes passats, podria ser el moment ideal per explorar la teràpia individual. No cal esperar que les circumstàncies es tornin aclaparadores. Buscar ajuda és un pas valent cap a la cura personal i el creixement.

A Think Psicologia, estem a punt per recolzar-te en el teu camí cap al benestar emocional. Fa el primer pas avui i descobreix com la teràpia individual pot transformar la teva vida.