Inicio » Teràpia Infanto Juvenil » Problemes d’aprenentatge

Tractaments eficaços de problemes d’aprenentatge a Barcelona, Badalona i Terrassa

OFERIM SOLUCIONS REALS A PROBLEMES REALS

Els problemes d’aprenentatge interfereixen significativament en el rendiment acadèmic i en les activitats de la vida diària que requereixen lectura, càlcul o escriptura. Comencen a manifestar-se durant l’etapa escolar, on s’observen dificultats per adquirir els coneixements que se li exigeixen a l’infant, com ara aprendre a llegir, escriure o realitzar operacions de càlcul.

¿Problemes de lectura o expressió escrita, desmotivat o amb poc interès per les tasques escolars? Possiblement el teu fill/a tingui problemes d’aprenentatge.

problemas-de-aprendizaje

VOLEM AJUDAR-TE

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Accepto la política privacitat

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

O, si ho prefereixes, pots posar-te en contacte mitjançant:

Think Espai de Psicologia - Terrassa/ Barcelona

COM SUPERAR ELS PROBLEMES D’APRENENTATGE?

A partir de l’avaluació i diagnòstic del cas es realitzarà una intervenció especialitzada que inclou en tots els casos l’assessorament i coordinació amb l’escola i, en especial, amb els tutors del nen/a. A més també s’oferiran sessions de reeducació per reforçar les dificultats personals de cada nen/a.

La forma de superar els problemes d’aprenentatge és aprenent a pensar de forma racional i a gestionar les emocions.

A Think Psicologia utilitzem les tècniques més efectives per combatre els problemes d’aprenentatge.

TERÀPIA RACIONAL EMOTIVA

Solucionem els problemes emocionals i conductuals utilitzant un model d’intervenció psicològica actiu-directiu.

MINDFULNESS

Nombrosos estudis indiquen que la pràctica de mindfulness millora el benestar i redueix la preocupació i el nerviosisme.

EINES DE RELAXACIÓ

Conèixer les tècniques adequades per combatre l’ansietat associada a la depressió et permetrà poder combatre-la de forma eficient sempre que les necessitis.

DETECTAR ELS PRIMERS SÍMPTOMES DE PROBLEMES D’APRENENTATGE I BUSCAR AJUDA PSICOLÒGICA MILLORA EL DIAGNÒSTIC I AFAVOREIX LA RÀPIDA RECUPERACIÓ.

• Trastorn de la lectura o dislexia

• Trastorn de l’expressió escrita o disgrafia

• Trastorn del càlcul o discalculia

infantojuvenil

VALORAR CORRECTAMENT ELS SÍMPTOMES I DETERMINAR EL DESENCADENANT DE PROBLEMES D’APRENENTATGE SÓN ELS PRIMERS PASSOS CAP A LA RECUPERACIÓ.

Amb la finalitat d’evitar majors repercussions en l’aprenentatge i d’altres problemes associats, és imprescindible realitzar un diagnòstic diferencial per detectar el més aviat possible si es tracta d’un trastorn de l’aprenentatge o bé, hi ha altres causes que expliquen aquesta dificultat.

No tots els períodes dels problemes d’aprenentatge són iguals, els patrons mentals de cada persona són diferents, i per tant, aquells que porten als problemes d’aprenentatge també ho són. La base del tractament consisteix a aconseguir, mitjançant la teràpia, canviar aquells patrons i modificar la forma en què processem la informació per arribar a fer-ho de forma saludable.

Sol·licita Informació