Inicio » Teràpia Infanto Juvenil » Problemes d’atenció i hiperactivitat

Tractaments eficaços de problemes d’atenció i hiperactivitat a Barcelona, Badalona i Terrassa

OFERIM SOLUCIONS REALS A PROBLEMES REALS

El dèficit d’atenció o la hiperactivitat en la infància o adolescència sovint es pot donar atenent a diverses causes com problemes en les relacions familiars, ambients acadèmics poc estimulants o bé associats a dificultats o trastorns de l’aprenentatge no diagnosticats, entre d’altres.

autocontrol-infantojuvenil

VOLEM AJUDAR-TE

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Accepto la política privacitat

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

O, si ho prefereixes, pots posar-te en contacte mitjançant:

Think Espai de Psicologia - Terrassa/ Barcelona

COM SUPERAR ELS PROBLEMES D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT?

Els objectius de la intervenció terapèutica són: millorar la capacitat d’atenció, incorporar estratègies cognitives per facilitar l’aprenentatge, minimitzar els problemes en les relacions socials, augmentar el control de la impulsivitat, facilitar l’adaptació a les normes, fomentar l’autoestima i aconseguir una major independència amb els adults.

Trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat

Trastorn per dèficit d’atenció sense hiperactivitat

La forma de superar els problemes d’atenció i hiperactivitat és aprenent a pensar de forma racional i gestionar les emocions.

A Think Psicologia utilitzem les tècniques més efectives per combatre els problemes d’atenció i hiperactivitat.

TERÀPIA RACIONAL EMOTIVA

Solucionem els problemes emocionals i conductuals utilitzant un model d’intervenció psicològica actiu-directiu.

MINDFULNESS

Nombrosos estudis indiquen que la pràctica de mindfulness millora el benestar i redueix la preocupació i el nerviosisme.

EINES DE RELAXACIÓ

Conèixer les tècniques adequades per combatre l’ansietat associada a la depressió et permetrà poder combatre-la de forma eficient sempre que les necessitis.

DETECTAR ELS PRIMERS SÍMPTOMES PROBLEMES D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT I BUSCAR AJUDA PSICOLÒGICA MILLORA EL DIAGNÒSTIC I AFAVOREIX LA RÀPIDA RECUPERACIÓ.

• Problemes atencionals

• Problemes d’impulsivitat

• Problemes d’autocontrol

• Problemes de sobreactivitat

infantojuvenil

VALORAR CORRECTAMENT ELS SÍMPTOMES I DETERMINAR EL DESENCADENANT DE PROBLEMES D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT SÓN ELS PRIMERS PASSOS CAP A LA RECUPERACIÓ.

No tots els períodes dels problemes d’autocontrol i hiperactivitat són iguals, els patrons mentals de cada persona són diferents, i per tant, aquells que porten als problemes d’autocontrol i hiperactivitat també ho són. La base del tractament consisteix a aconseguir, mitjançant la teràpia, canviar aquells patrons i modificar la forma en què processem la informació per arribar a fer-ho de forma saludable.

SOL·LICITA INFORMACIÓ