Inicio » Teràpia Infanto Juvenil » Problemes d’acceptació i inseguretat

Tractament eficaç dels problemes d’acceptació i inseguretat a Barcelona, Badalona i Terrassa.

OFRECEMOS SOLUCIONES REALES A PROBLEMAS REALES

Tractaments eficaços de problemes d’acceptació i inseguretat a Barcelona i Terrassa
L’acceptació és imprescindible per evitar multitud de patologies que es poden desenvolupar per una baixa autoestima i inseguretat. L’adolescència és el moment en el que s’acaba de forjar l’acceptació. És en aquesta edad quan és sol ser més vulnerable a aquests problemes.

¿Baixa autoestima, ansietat, sensibilitat interpersonal, inseguretat? Possiblement el teu fill/a pateix problemes d’acceptació i inseguridad.

autoaceptacion-infantojuvenil

VOLEM AJUDAR-TE

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Accepto la política privacitat

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

O, si ho prefereixes, pots posar-te en contacte mitjançant:

Think Espai de Psicologia - Terrassa/ Barcelona

COM SUPERAR ELS PROBLEMES D’ACCEPTACIÓ I INSEGURETAT?

L’autoacceptació és imprescindible per evitar múltiples patologies que es poden desenvolupar per una baixa autoestima e inseguretat. L’adolescència és el moment en el qual s’acaba d’establir l’acceptació. És a aquesta edat quan solen ser més vulnerables als problemes.

La forma de superar els problemes d’acceptació i inseguretat és aprenent a pensar de forma racional i a gestionar les emocions.

A Think Psicologia utilitzem les tècniques més efectives per combatre els problemes d’acceptació i inseguretat.

TERÀPIA RACIONAL EMOTIVA

Solucionem els problemes emocionals i conductuals utilitzant un model d’intervenció psicològica actiu-directiu.

MINDFULNESS

Nombrosos estudis indiquen que la pràctica de mindfulness millora el benestar i redueix la preocupació i el nerviosisme.

EINES DE RELAXACIÓ

Conèixer les tècniques adequades per combatre l’ansietat associada a la depressió et permetrà poder combatre-la de forma eficient sempre que les necessitis.

DETECTAR ELS PRIMERS SÍMPTOMES DE PROBLEMES D’ACCEPTACIÓ I INSEGURETAT I BUSCAR AJUDA PSICOLÒGICA MILLORA EL DIAGNÒSTIC I AFAVOREIX LA RÀPIDA RECUPERACIÓ.

• Baixa autoestima

• Inseguretat

• Ansietat

• Sensibilitat interpersonal

infantojuvenil

VALORAR CORRECTAMENT ELS SÍMPTOMES I DETERMINAR EL DESENCADENANT DE PROBLEMES D’ACCEPTACIÓ I INSEGURETAT SÓN ELS PRIMERS PASSOS CAP A LA RECUPERACIÓ.

No tots els períodes dels problemes d’acceptació i inseguretat són iguals, els patrons mentals de cada persona són diferents, i per tant, aquells que porten als problemes d’acceptació i inseguretat també ho són. La base del tractament consisteix a aconseguir, mitjançant la teràpia, canviar aquells patrons i modificar la forma en què processem la informació per arribar a fer-ho de forma saludable.

SOL·LICITA INFORMACIÓ