Teràpia Sexual

La teràpia sexual està orientada a resoldre les disfuncions i problemes sexuals que en la gran majoria dels casos són d’origen psicològic.

El treball cognitiu, conjuntament amb exercicis físics i tècniques de relaxació, fan que aquesta teràpia sigui eficaç en un 90% dels nostres pacients.
La Terapia Sexual té com a objectiu aconseguir una millora en el funcionament sexual, ja sigui individual o en parella.

La Terapia Sexual està enfocada en el tractament psicològic de disfuncions sexuals, tant en el home com en la dona, tenint en compte els factors que predisponen, factors precipitants i factors que ajuden al manteniment d’aquesta dysfunció.

Tipus de Teràpies Sexuals

Inapetència sexual

La forma de superar la inapetència sexual és aprenent a pensar de forma racional i a gestionar les emocions.

Saber més

Dolor vaginal

El vaginisme és l’aparició persitent o recurrent d’espasmes voluntaris de la musculatura del terç extern de la vagina.

Saber més

Problemes d’orgasmes

L’anorgàsmia és un dels principals problemes d’orgasmes i es tracta de l’absència o retard persistent o recurrent de l’orgasme…

Saber més

Problemes d’erecció

Hi ha diferents tipus de problemes d’erecció entre els quals es troben la disfunció erèctil, ejaculació precoç, ejaculació retardada i addicció al sexe.

Saber més

Parafílies (desviacions sexuals)

La parafília agrupa diferents desviacions sexuals. Algunes d’elles són l’exhibicionisme, fetitxisme, frotteurisme…

Saber més

Quan anar a una Teràpia Sexual?

Si estàs enfrontant desafiaments a la teva vida sexual, com ara disminució del desig, dificultats amb l’excitació, dolor durant l’acte sexual, ansietat relacionada amb el rendiment, o qüestions d’identitat i orientació sexual, podria ser el moment perfecte per considerar la teràpia sexual. No cal esperar que aquestes situacions s’intensifiquin o es tornin immanejables. Buscar ajuda professional és un acte de valor i un pas important cap al vostre benestar personal.

A Think Psicologia, estem preparats per recolzar-te en el teu camí cap a una vida sexual saludable i satisfactòria. Fa el primer pas avui i descobreix com la teràpia sexual pot transformar la teva vida.